apotheek Tienen Peperstraat

Contact

Biopharm Tienen-Peperstraat
Peperstraat 19
3300 Tienen                
016 81 16 55

tienen@biopharm.be

BTW/Ond.nr. BE0438547292 - APB 263205

Openingsuren

Maandag - vrijdag 9:00u - 12.30u 13:30 - 18:00u
Zaterdag 9:00u - 12.30u Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Apotheek Tienen-Peperstraat 

"In deze kleine stadsapotheek in het hart van Tienen is persoonlijke dienstverlening een sterk punt. Apothekers An Kestens en Charlotte Vanmoorleghem kennen bijna alle bezoekers persoonlijk, zodat ze heel gericht advies kunnen geven. Het sociale zorgelement is hier belangrijk: het gaat om meer dan alleen maar medicatie uitreiken, het luisterend oor en de bredere hulpverlening zijn hier even belangrijk."

We staan je graag bij
met onze kennis en ons advies
Ben je chronisch patiënt,
dan is het bijvoorbeeld zinvol
om één of twee keer per jaar een
afspraak te maken om je
historiek te checken
An Kestens Hoofdapotheker Charlotte Vanmoorleghem Apotheker

"Als meisje van twaalf mocht ik bij een dokter in de buurt helpen om staaltjes in de praktijk klaar te zetten. Ik vond niks heerlijker dan die verpakkingen met pillen keurig op kleur te sorteren en dacht: dat wil ik later ook! Dus werd het logisch dat ik farmacie ging studeren om apotheker te worden. Ik ben nog altijd blij met mijn keuze: ik doe m'n job graag. Deze kleine, gezellige apotheek in het hart van de stad past perfect bij me. Ik ben afkomstig uit Tienen, ik ken de mensen die bij mij in de apotheek komen vaak persoonlijk. Soms zie ik drie generaties van eenzelfde familie hier terug. Als apotheker moet je goed kunnen luisteren naar mensen. Net dat persoonlijke contact is echt een meerwaarde: dankzij die goede band kan ik nog beter advies op maat geven."

"Als apotheker telt niet alleen het wetenschappelijke aspect, maar moet je ook sociaal zijn, goed aanvoelen wat de noden zijn van de mens of de patiënt die voor je staat. Die combinatie van kennis én zorg is wat het beroep van apotheker zo aantrekkelijk maakt voor mij. Je hebt echt een adviesfunctie: mensen vragen je om raad en dat gaat vaak om meer dan het louter medische. Dat sociale zorgelement vind ik boeiend. Zo heb je de vinger aan de pols in onze maatschappij. Het contact met de mensen is hier vaak heel gemoedelijk en gezellig. Dat maakt het zo fijn om mijn job te doen, het motiveert je om hen de best mogelijke zorg te bieden."

Wachtdienst