JOUW GEZONDHEID, DAT IS ONZE ZORG. WE ZIJN ER VOOR JOU

Je apotheker is de enige zorgverstrekker die een compleet plaatje heeft van je gezondheid

Als apotheker doe je meer dan alleen pilletjes en crémes afleveren: je bent een vertrouwenspersoon. Misschien realiseer je je dat niet, maar je apotheker is de enige zorgverstrekker die een compleet plaatje heeft van je gezondheid, van alle medicatie die je gebruikt en gebruikt hebt, van supplementen of vitamines die je neemt, vaak ook van de verzorging die je gebruikt of eventuele hulpmiddelen die je nodig hebt.

Je apotheker heeft zo een duidelijk overzicht en kent het complete plaatje.

Wij zijn de hele dag bereikbaar, laagdrempelig en de directe toegang tot een oplossing op jouw maat van een gezondheidsprofessional. We nemen die rol ernstig en luisteren naar je. Wij zijn er voor je. Zodat jij je vitaal en gezond kan voelen en goed voor jezelf kan zorgen.

WAAR WIJ STERK IN ZIJN

Eigen bereidingen

Check-up voor je medicatie

Preventie en Advies

Thuiszorg

Van het ziekenhuis naar huis

De essentie van het apothekersvak zijn nog altijd de eigen bereidingen die we kunnen maken. Dat geldt niet alleen voor medicatie; met ons private label kunnen wij ook verzorgingsproducten voor je maken met het hoogste comfort en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bij je Biopharm apotheker kan je ook een afspraak maken voor een jaarlijkse of halfjaarlijkse review van alle medicatie - en eventueel ook bijkomende voedingssupplementen - die je neemt. Zeker als je meerdere medicijnen neemt, is het belangrijk om er geregeld naar te kijken of de werking ervan efficiënt is en je geen risico loopt op niet-compatibele combinaties die zorgen voor vervelende nevenwerkingen of die je gezondheid zelfs kunnen schaden.

We kunnen je helpen met gerichte adviezen op jouw maat rond preventie, op alle mogelijke vlakken. Je kind komt terug van het kamp met luizen? Je hebt een vervelend voetprobleem? Je hoofdhuid is geirriteerd en geen enkele shampoo helpt? Je hebt al een tijdje last van een droge huid, een kriebelende keel, hartkloppingen... en je wil weten wat je eraan kan doen?

Van huidverzorging en -bescherming over voedingssupplementen tot en met medicatie, over kleine kwaaltjes tot ernstigere aandoeningen: je kan met alle persoonlijke vragen bij ons terecht.

We kunnen thuiszorg ondersteuning bieden, niet alleen met medicatie, verzorgingsmateriaal en hulpmiddelen, maar ook met thuislevering.

Als je na een ziekenhuisopname naar huis gaat, is die overgang van ziekenhuisbegeleiding naar thuiszorg niet altijd evident. In die transmurale zorg speelt jouw apotheker een sleutelrol, zowel qua medicatie als ondersteunende hulpmiddelen voor thuis.

ONZE APOTHEKEN

Kortenberg Lubbeek Meerle Merksplas Neerijse Poederlee Tienen - Peperstraat Tienen - Vierde Lansierslaan
Wachtdienst