apotheek Kortenberg

Contact

Biopharm Kortenberg
Stationsstraat 8
3070 Kortenberg  
02 759 64 27

kortenberg@biopharm.be

BTW/Ond.nr. BE0438547292 - APB 245601

Openingsuren

Maandag - vrijdag 8:30u - 12:30u 13:30u - 18:30u
Zaterdag 9:00u - 12:30u Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Apotheek Kortenberg 

Apotheker Ann Van de Casteele: "Wij werken hier met ons team van drie mensen samen om ervoor te zorgen dat onze apotheek een centraal zorgcentrum is waar je met alle vragen over je gezondheid en jouw persoonlijke verzorging – en die van je kinderen, of je ouders, of iemand waarvoor jij zorg draagt – terecht kan.

Bij ons komen alle puzzelstukjes samen: we luisteren naar je, zoeken een antwoord op al je grote en kleine vragen. We kennen je persoonlijke en medische geschiedenis. Uiteraard stellen we geen diagnose, maar we kunnen je wel doorverwijzen. Ben je chronisch patiënt, dan is het bijvoorbeeld ook zinvol om één of twee keer per jaar even een afspraak te maken om je historiek te checken en je medicatieschema op te volgen. Zijn er interacties tussen je medicijnen? Zorgt je medicatie bijvoorbeeld voor tekorten aan bepaalde stoffen, die dan weer tot kwaaltjes kunnen leiden? Wat kan je dan doen met voedingssupplementen?

Ook als je gewoon even binnenspringt voor babyvoeding, spulletjes voor persoonlijke verzorging, pleisters of een tekentangetje of wat dan ook, staan we je graag bij met onze kennis en ons advies. Ons team heeft één missie: ervoor zorgen dat de mensen in en rond Kortenberg zo vitaal en gezond mogelijk hun leven kunnen leiden. "

Ann Van de Casteele Hoofdapotheker

"De toekomst van de apotheek is iets wat me erg bezighoudt. In deze turbulente tijden verandert er veel. Ik ben ervan overtuigd dat wij als apothekers daarin een belangrijke rol hebben. Wij zijn de enige zorgverlener die de hele geschiedenis, het hele plaatje van de patiënt kent, voor zowel voorgeschreven medicatie als alle vrije geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica, ... . Dat is niet het enige: apothekers spelen een sleutelrol in de zorg omdat ze zo laagdrempelig zijn. Er moet geen afspraak gemaakt worden, mensen kunnen kosteloos voor (medisch) advies langskomen, we kennen hun persoonlijke situatie en familieaangelegenheden. We kunnen zorg en advies op maat geven voor eenieder die het nodig heeft. Onze rol daarin is uniek. Als apotheker ben je de vertrouwenspersoon van de mensen. En dat vertrouwen in ons, dat maakt het verschil."

Wachtdienst